FríSzábKalcsör-presspresso

A presspresso egy kulturális virtuál-kávézó, benne a hírek egyenesen a feladótól, szabad felhasználásra.

Friss topikok

Linkblog

Magashegyi a Szeparéban

2010.11.30. 21:48 presspresso

 

Egy vidéki lemezbemutató körút közepette a budapesti közönség is meghallhatja a Magashegyi Underground első lemezét élőben. Aki lemaradt a korábbi lemezbemutató koncertől, december 14-én a Szeparé Bisztroban pótolhatja az élményt.

 Tíz kiforrott és így együtt egy “érzelmi egységet” alkotó dal került a Magashegyi Underground első lemezére. Az Ezer Erdő címet viselő hanghordozó – melyhez egy kiváló koncert dvd társul - koncepciójáról Bocskor Bíborka elmondta: „Úgy kell elképzelni, mintha az első dallal belépnél egy erdőbe és az utolsóval kilépnél. Így szerettünk volna egy ívet adni a lemeznek”. De alig, hogy megszületett az Ezer Erdő, a zenekar már az urbánus változaton, az Ezer Város című kislemezen dolgozik, melyen a nagylemez néhány dalát öltöztetik elektronikus köntösbe. Egyelőre azonban még marad a természet, december 14-én a Szeparé Bisztroban léphetünk be az első dallal az erdőbe, ami egy olyan buli-erdő, ahol mindenki jól érzi majd magát. Szóval irány a Szeparé, de nem csak Szeparé törzskártyával!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://friszabkalcsor.blog.hu/api/trackback/id/tr212484628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása