FríSzábKalcsör-presspresso

A presspresso egy kulturális virtuál-kávézó, benne a hírek egyenesen a feladótól, szabad felhasználásra.

Friss topikok

Linkblog

Badárfanok menni Urániamozi

2011.06.14. 09:33 presspresso

 

Június 16-án az Uránia moziban mutatják be Badár Sándor rally-filmjét, a Magyarok menni Bamakot. A 19:30-kor kezdődő vetítést megelőzően Badár elsztendapolja afrikai élményeit és a látogatók között még rally élményt is kisorsolnak.

Badár Sándor a hazai stand-up egyik alapköve nagy fába vágrta fejszéjét az idén, ugyanis nem kisebbet gondolt, minthogy elindult a Bamako Rallyn. Hál’ Istennek talált maga mellé egy embert, Kőváry Barna személyében, aki vezetni is tud, így viszonylag kisebb megrázkódtatásokkal, de túlélték a kalandot. Ezt a túlélést követhetjük végig a Magyarok menni Bamako című filmben, Pataki Ádám operatőr tolmácsolásában, s kísérő elemként Badár élő előadásában is, ami csak erősíti majd a filmélményt. A vetítés különlegessége, hogy a nézők között 10 (tíz) szerencsés kiválasztott részt vehet Kőváry Barnával egy hazai terepen zajló rally bemutatón. Június 16-án tehát Badárfanok menni Urániamozi!

Ízelítő itt: https://www.youtube.com/watch?v=3y2LpaMwRag

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://friszabkalcsor.blog.hu/api/trackback/id/tr492982465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása