FríSzábKalcsör-presspresso

A presspresso egy kulturális virtuál-kávézó, benne a hírek egyenesen a feladótól, szabad felhasználásra.

Friss topikok

Linkblog

Csűrdöngölő punk az Akváriumban

2014.09.25. 15:57 presspresso

Jó hír a rajongóknak, hogy az eredeti tervekkel ellentétben a Bohemian Betyars egyelőre nem költözik Berlinbe, rossz hír viszont, hogy a dobosukkal elválnak az útjaik. De hogy jó hírből legyen több: szeptember 26-án, az Akváriumban adnak egy fergeteges, nyárzáró koncertet.

A Betyárok körül – szokásukhoz híven – pörögnek az események. A mozgalmas nyár és egy háromnapos katalán trip után épp Lengyelországban turnézó banda régóta tervezte, hogy Berlinbe költözik. Most viszont változtak a tervek és - sok hazai rajongó örömére - az idén biztos, hogy marad a banda.

„Nehéz volt, de úgy érezzük, jó döntést hoztunk, mivel maradtak még befejezetlen dolgaink itthon. Többek között – a turnék miatt – csak októberben lesz időnk megcsinálni az új kislemezünket. És Krisztussal, a dobosunkkal sajnos elválnak az útjaink, így új “verőlegény” után kell néznünk. Az akváriumos koncert így az ő búcsúbulija lesz, az együtt töltött évek emlékére” – mondta Szűcs Levente, a zenekar frontembere.

Az este hangulatfokozója a Folk Error lesz, majd jön a Bohemian Betyars és az est méltó zárásért a Goulasch Exotica Live Set lesz a felelős.

Ezután a bohém betyárok két hónapra elvonulnak, mint mondták “pálinkát és új dalokat főzni”.

A jegy elővételben 1000, a helyszínen 1500 forint lesz. Az elővételes jegyek tombolasorsoláson vesznek részt. 

https://www.youtube.com/watch?v=e9DZgaHaHdM&feature=youtu.be&list=PL7ZZqgcsy6KhBc8z4_AB6_JRdSNeBt68x

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://friszabkalcsor.blog.hu/api/trackback/id/tr806731019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása