FríSzábKalcsör-presspresso

A presspresso egy kulturális virtuál-kávézó, benne a hírek egyenesen a feladótól, szabad felhasználásra.

Friss topikok

Linkblog

A szülinapra elkészül a Quimby első koncertlemeze

2011.10.25. 13:08 presspresso

A hazai alterock éllovasa, a Quimby idén húsz éves, s e jubileum egyik meglepetése, hogy hamarosan megjelenik első koncertlemezük, az Instant Szeánsz, amiből egy kis ízelítő hallható a www.quimby.hu-n

Ez év márciusában két éjszakára beköltözött a Quimby az Instantba, ahol egy rendhagyó koncertfilmhez rögzítettek egy nagy csokor nótát. A majd’ negyven szerzeményből álló hanganyagból válogatták ki annak a lemeznek a dalait, mely november 12-én, a Quimby 20. születésnapján a Budapest Sportarénában már a rajongók kezébe is kerülhet. Az Instant Szeánsz névre keresztelt hanghordozó azért is szülinapi meglepetés, mert a zenekar eddigi első és ezidáig egyetlen ilyen jellegű, tehát koncerten rögzített lemeze.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://friszabkalcsor.blog.hu/api/trackback/id/tr463328654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása