FríSzábKalcsör-presspresso

A presspresso egy kulturális virtuál-kávézó, benne a hírek egyenesen a feladótól, szabad felhasználásra.

Friss topikok

Linkblog

Újra éled a “Ki nyer ma?” az Astoriában

2014.04.22. 15:24 presspresso

 Budapest egyik ikonikus szállodája, a Danubius Hotel Astoria idén 100. születésnapja alkalmából április 25-én újra éled a magyar rádiózás egyik legnépszerűbb komolyzenei műsora, a szálloda nevével évtizedekig szorosan összeforrt “Ki nyer ma?”.

 Ki nyer ma? Játék és muzsika tíz percben. Aki kérdez: Czigány Gyögy. Aki válaszol:...1969. március 3-án hangzott fel a szignál először, mely ezután majd’ 40 évig szegezte a rádió mellé a komoly zene szerelmeseit, s élőben csalogatta a játszani vágyókat az Astoria Szálló halljába. 2007. őszén azonban elhallgatott a rendkívül népszerű műsor.

Az idén 100 éves Astoria jubileumi éve alkalmából azonban újraéled a vetélkedő. Az első alkalom április 25-én lesz, amikor a Muzsikáló délután magazinműsort élő adásban - 15:00-től 19:00-ig - a Café Astoriából sugározza a Bartók Rádió.A könnyed klasszikus zenei összeállítás keretén belül 16:30-kor csendül fel a Ki Nyer Ma? jól ismert szignálja és az első kérdést természetesen Czigány György teszi fel. “Nagy örömmel ad helyszínt ismét a 100 éves Astoria, áprilistól havonta egyszer, a megújult zenei vetélkedőnek” – mondta Abonyi Zsazsa, a szálloda PR vezetője. Hozzátéve, hogy a játék nyerteseinek a Danubius Hotel Astoria felajánl egy-egy ajándékutalványt.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://friszabkalcsor.blog.hu/api/trackback/id/tr176069032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása