FríSzábKalcsör-presspresso

A presspresso egy kulturális virtuál-kávézó, benne a hírek egyenesen a feladótól, szabad felhasználásra.

Friss topikok

Linkblog

Geomédia: Jön a magyar Turning Points

2014.12.19. 10:03 presspresso

Hamarosan már magyar nyelven is kapható lesz a The New York Times évkönyve, a Turning Points. Az unikális tartamú kiadványban a világ elismert szaktekintélyei osztják meg gondolataikat a közeljövő kulcsfontosságú fordulópontjairól: hogyan változik a világ és az életünk az elkövetkező évben és akár azon túl. A magyar Turning Points a Geomédia Kiadó gondozásában jelenik meg. 

Új prémiumkiadvánnyal jelentkezik a hazai lappiacon a Geomédia Kiadó, mely egy exkluzív szerződést írt alá a napokban a The New York Times Syndicate-tel. Ez alapján a Geomédia gondozza az évente megjelenő Turning Points Global Agenda magyar nyelvű kiadványát. 

A Turning Points – egyedülálló módon – az „éves” kiadványoktól eltérően nem az elmúlt év történéseit elemzi, hanem a jövő lehetőségeit, kihívásait taglalja. Elismert politikai, kulturális és gazdasági gondolkodók - a világ trendjeit és újdonságait figyelve – fogalmazzák meg véleményüket a közeljövőt alakító fordulópontokról. Nobel díjazottak, diplomaták, politikusok, társadalmi aktivisták, írók művészek osztják meg gondolataikat a magazin lapjain. Korábban publikált a kiadványban - többek mellett - Nouriel Roubini sztárközgazdász vagy Melinda Gates, a Bill & Melinda Gates Foundation elnöke. A 2015 kihívásait elemző – a jövő év elején megjelenő – magazin szerzői közt lesz például Julian Assange, a WikiLeaks alapítója, Jim O’Neill, a Goldman Sachs Asset Management korábbi elnöke, Priyanka Chopra, Bollywood legjobban fizetettebb színésznője, Tony Blair brit ex-kormányfő vagy Pharell Williams Grammy díjas zenész, “trendszetter”.

A magyar Turning Points kötelezően nagyobb részt az „anyakiadvány” tartalmát veszi át, de a licensz-szerződés teret ad - bizonyos mértékben – hazai tartalmak megjelentetésére is.

A magazin évente világszerte 2.5 millió példányban jelenik meg, a magyarral együtt immár 14 nyelven és 32 országban.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://friszabkalcsor.blog.hu/api/trackback/id/tr296997235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása