FríSzábKalcsör-presspresso

A presspresso egy kulturális virtuál-kávézó, benne a hírek egyenesen a feladótól, szabad felhasználásra.

Friss topikok

Linkblog

Elismerés a „száguldó riporternek”

2015.10.26. 12:45 presspresso

Sajtó nívódíjat kapott a 89.5 Music FM riportere, Horváth Szilárd. Az elismerést az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vezetője - élő adásban - adta át a Délutáni RoadShow „száguldó riporterének” a vészhelyzetek során nyújtott gyors, pontos és hiteles tájékoztatásáért.

A nemzeti ünnep alkalmából sajtó nívódíjat adott át Horváth Szilárdnak, a 89.5 Music Fm Délutáni RoadShow műsorvezetőjének az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetője. A “különböző vészhelyzetek során nyújtott gyors, pontos és hiteles tájékoztatásért” odaítélt díjat a Music Fm riportere “munka közben”, élő adásban vette át.  “Megtisztelő a díj, ami elsősorban a hallgatóinknak köszönhető, mivel ők azok, akik azonnal jelzik, ha bármilyen vészhelyzet történik az országban” – mondta a díj átadásakor Szili, aki kollégájával Balogh Tomival együtt számtalan esetben mutatta be a kölönböző vészhelyzetek során a tűzoltók áldozatos munkáját.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://friszabkalcsor.blog.hu/api/trackback/id/tr558023150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása