FríSzábKalcsör-presspresso

A presspresso egy kulturális virtuál-kávézó, benne a hírek egyenesen a feladótól, szabad felhasználásra.

Friss topikok

Linkblog

Bocsi helyett Petrát harapta a kutya

2014.10.26. 07:49 presspresso

Egy tigriscsíkos német boxer tartotta sakkban a Music Fm 89.5 reggeli műsora, az Önindító műsorvezetőit. Társai Bochkor Gábornak akartak meglepetést szerezni, végül Pordán Petra karját marcangolta meg az eb.

 A kutyatámadások és azok elkerülése volt az egyik téma az október 21-diki Music Fm reggeli adásában. Bochkor Gábor lelkesen boncolgatta a témát, s arról is beszélt, hogy gyerekkorában, foci közben térden harapta egy kutya és azóta igyekszik az ilyen eseteket elkerülni. A szava azonban elállt, amikor az Önindító stúdiójában megjelent egy 40 kilós, tigriscsíkos német boxer. A kutyás blokk lezárásaként ugyanis Háder György szerkesztő, összefogva István Danival és Pordán Petrával, úgy gondolta, hogy egy betanított kutya támadásával lepi meg a mikrofonmágust. „Azt terveztük” – mesélte Dani, „hogy ha Bocsi megtapasztal - természetesen védőruhában – egy kutyatámadást, legyőzheti a félelmeit”. Persze nem így lett. A félelem erősebb volt, viszont Bochkor addig csűrte-csavarta a szót, míg műsorvezető-társa, Pordán Petra vette magára a védőruhát és állta, bátor nőként a kutya támadását. „Ahogy láttam Petrát, mikor marcangolta a kutya, éreztem, hogy nagyon jól döntöttem, hogy nem vállaltam, és ettől egyáltalán nem csökkent a félelmem” – mondta a végén Bocsi.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://friszabkalcsor.blog.hu/api/trackback/id/tr786833409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása