FríSzábKalcsör-presspresso

A presspresso egy kulturális virtuál-kávézó, benne a hírek egyenesen a feladótól, szabad felhasználásra.

Friss topikok

Linkblog

Király Viktor: Imádom A Játékkészítőt

2015.10.21. 08:53 presspresso

Király Viktor remekül szerepel az amerikai The Voice versenyén. Az idén merőben megújuló látványvilággal és új dalokkal is jelentkező, A Játékkészítő című mese-musical stábja is szívből szurkol neki, bár ha nyer, lehet, hogy lemerad a decemberi előadásról. Vagy mégse’? 

A tavalyi év egyik legnagyobb duettjét adta elő Király Linda és Viktor A Játékkészítő című pop-show-musicalban, Jancsi és Juliska szerepében. Természetesen az idén decemberben újra színpadra kerülő, számos elemében megújuló előadásban is számítanak az énekes testvérpárra. Viktor azonban a The Voice versenye miatt lehet, hogy decemberben nem ér majd rá. „Nem szeretném kihagyni, mert imádom ezt a darabot” – nyilatkozta Viktor, aki az alkotókkal közösen egy „B” tervvel is készül A Játékkészítőre. „Nagyon szurkolunk Viktornak, ugyanakkor semmiképpen nem szeretnénk, hogy a mi eladásunk az eredeti Jancsi nélkül maradjon” – meséli Illés Gabriella, a darab producere. „Ha úgy adódik, hogy semmiképp nem tud decemberben hazautazni, akkor is hallhatja a közönség a dalt. Ez esetben – a darab történetéhez illeszkedve - Viktor egy videóporgram lenne és egy három dimenziós felvételről, virtuális duettet fog elénekelni Lindával. Ilyen megoldás még nem volt látható hazai színpadon” - teszi hozzá a producer.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://friszabkalcsor.blog.hu/api/trackback/id/tr528008701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása