FríSzábKalcsör-presspresso

A presspresso egy kulturális virtuál-kávézó, benne a hírek egyenesen a feladótól, szabad felhasználásra.

Friss topikok

Linkblog

Közkívánatra: körbekoncert újra

2014.02.17. 12:36 presspresso

Épp egy éve rukkolt elő egyedi körbekoncertjével a progresszív instumentális pop legjobb hazai képviselője, a SoNaR. A 360° Special koncert most közkívánatra visszatér, sőt megújul. Ezúttal a Gödör klubban, február 20-án.

Körbezene koncertműfaj hazai úttörője, a SoNaR, a közönség nyomására ismét a hallgatóság gyűrűjébe áll és 360°-ban tolja az instrumentális popot. “Igyekszünk kicsit felturbózni az estét és ezúttal a látványra jobban odafigyelünk” – mondta a SoNaR billentyűse, Kovács Marcell az új körbekoncerről. “Ahogy legutóbb, ez alkalommal is spéci oszlop hangfalakat sugározzák a zenét, s a vizuál most körülöttünk lesz és bizton ígérem, hogy nagyon különleges élményben lesz része a közönségnek” – tett minket kíváncsivá a billentyűs.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://friszabkalcsor.blog.hu/api/trackback/id/tr645818278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása