FríSzábKalcsör-presspresso

A presspresso egy kulturális virtuál-kávézó, benne a hírek egyenesen a feladótól, szabad felhasználásra.

Friss topikok

Linkblog

Világsztár DJ-ket igazolt a 89.5 Music Fm

2014.07.25. 14:40 presspresso

Világsztárokkal bővül a Music Killers csapata: a 89.5 Music Fm esti DJ Showjában július 25-től minden pénteken Hardwell mixel, július 26-tól pedig John Dahlbäck forrósítja fel a szombat estéket.

John Dahlbäck neve megkerülhetetlen az európai elektronikus zenében: a 29 éves svéd fiatalember nevéhez olyan óriási topslágerek kötődnek, mint a Blink, az Everywhere, vagy éppen a We Were Gods. Dahlbäck nagyságát jól mutatja, hogy megannyi más kiadó mellett a Defected, a Toolroom Records és az Ultra Records kezeli a kiadványait.

A Music Killers második külföldi rezidense nem más, mint Hardwell. A 26 esztendős holland DJ még általános iskolába járt, amikor szerződést kötött vele egy kiadó. 2009-ben ismerte meg a nevét az egész világ, 2013-ban pedig hivatalosan is ő lett a világ legjobb dj-je. Hardwell a legnagyobb külföldi fesztiválok állandó fellépője, zenélt már az Ultra Music Festivalon, a Tomorrowlanden és a Mysterylanden is.

Hardwell ezentúl minden pénteken, John Dahlbäck pedig minden szombaton mixel a Music Killersben 20 órától.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://friszabkalcsor.blog.hu/api/trackback/id/tr676544383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása