FríSzábKalcsör-presspresso

A presspresso egy kulturális virtuál-kávézó, benne a hírek egyenesen a feladótól, szabad felhasználásra.

Friss topikok

Linkblog

Szeptemberben elhúzott a Bumeráng

2011.10.27. 20:23 presspresso

 

A legfrissebb hallgatottsági adatok szerint a kereskedelmi rádiók közt a hazai teljes népesség körében átlagban a leghosszabb ideig és a legtöbben a NeoFm-et hallgatja a közönség. Ezzel a szeptemberben mért mutatók megerősítik az egy hónappal korábbi tendenciát. A Class Fm több mint 50 ezer hallgatóval kevesebbet ért el szeptemberben, mint vetélytársa.

Napi átlag 1 352 000 hallgatójával a hazai kereskedelmi rádiók közt a NeoFm bizonyult a leghallgatottabbnak a GfK-Ipsos rádiós közönségmérésének szeptemberi adatai szerint. A 15 évesnél idősebb népesség közt mért mutatók alapján a NeoFm hallgatói huzamosabb ideig is hallgatják kedvenc rádiójukat.

Sokkal markánsabb a különbség a 30-59 év közötti célcsoportban végzett kutatás szerint: százalékos arányban 5%-kal vezet itt a NeoFm. A 18-49-es korosztályban mért számok szerint a Class Fm jelentősen visszaesett, itt nagyjából fej-fej mellett állt szeptemberben a két kereskedelmi radió.

Több százezres a különbség viszont a reggeli műsorok hallgatottságában a Neo javára. A 15 évnél idősebbek körében végzett kutatás szerint hétköznaponként a NeoFm reggeli műsorát, a Bumerángot 1 127 000 ember hallgatja, míg a Morning Show nem éri el az egymilliót sem, átlagban 979 ezer hallgatót produkált a Class FM reggeli műsora szeptemberben.

.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://friszabkalcsor.blog.hu/api/trackback/id/tr543334813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása