FríSzábKalcsör-presspresso

A presspresso egy kulturális virtuál-kávézó, benne a hírek egyenesen a feladótól, szabad felhasználásra.

Friss topikok

Linkblog

Bochkorék tabut döntöttek

2011.12.10. 07:47 presspresso

 

Újabb rádiótörténeti mérföldkövet rakott le a Bumeráng: a NeoFM mikrofonmágusai olyan helyről lőtték az éterbe a leghallgatottabb reggeli showt, ahová földi halandó még nem tehette be a lábát.

Eddig tabunak számított, és a Tankcsapda tagjain kívül lábával senki nem érinthette annak a helyiségnek a padlóját, ahol a zenekar próbál. Most azonban ez a tabu ledőlt: Bochkor Gábor, Boros Lajos és Voga processzor, a honi rádiózás mikrofonmágusai ugyanis - hosszas győzködés után - rábeszélték a rockereket, hogy a rockandroll titkos debreceni boszorkánykonyhájából a Bumeráng néhány hangot kicsempészhessen az éterbe. Így történt, hogy a NeoFm stábja és mintegy másfél millió fülpár – szerencsés kivételezettként – ízelítőt kapott, milyen is, ha kora reggel beindulnak a Tankok, akik ezidőtájt december 29-i hagyományos debreceni évzáró koncerjükre állítják épp össze a programot. Bochkor persze, ha már beengedték a rock epicentrumába, nem elégedett meg ennyivel, rögvest rávette a fiúkat arra is, hogy a hónapok óta Tankcsapdára éhező budapesti közönség is kapjon valamit karácsonyra. A hazai rock állócsillagai ennek a kérésnek is meghajoltak és a “világ legjobb bárjának” választott A38 hajón december 21-én hegesztenek majd egy nagyot.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://friszabkalcsor.blog.hu/api/trackback/id/tr563452716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása