FríSzábKalcsör-presspresso

A presspresso egy kulturális virtuál-kávézó, benne a hírek egyenesen a feladótól, szabad felhasználásra.

Friss topikok

Linkblog

Németországban is hódít a verbunk-punk

2012.01.26. 19:16 presspresso

Németországi turnéra indul a hazai punk-folk-ska alapvetése, a Bohemian Betyars. Azért az itthoni közönség sem marad verbunk-punk nélkül: január 28-án a Kobuci klubban indul a csűrdöngölő pogó.

A Bohemian Betyars zenekar 2009 hajnalán alakult, amikor még a macskák is aludtak. Az énekes és a villanygitáros egy borozással és pálházi lófingató pálinkázással eltöltött este után, az árokparton muzsikálva találta ki, hogy együtt fognak zenélni…

Így kezdődött, s azóta már a hazai klubélet egyik ünnepelt fellépője a zenekar, sikerrel mutatkozott be az  itthoni nagyfesztiválokon, egy kiváló nagylemezt is készített és komoly rajongótábort szerzett magának külföldön is.

Most újabb nagylemezére készül a csapat, de a munkálatokat egy rövid időre megszakítják egy németországi turné erejéig, amikor is a Sexto Sol nevű latin ska punk zenét toló bandával lépnek fel február 3-án Berlinben, 4-én Dannenbergben, 5-én pedig Rostockban. Előtte pedig a Kobuci klubban január 28-án.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://friszabkalcsor.blog.hu/api/trackback/id/tr563861810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása