FríSzábKalcsör-presspresso

A presspresso egy kulturális virtuál-kávézó, benne a hírek egyenesen a feladótól, szabad felhasználásra.

Friss topikok

Linkblog

Bochkor, az Unimogman

2012.02.09. 12:25 presspresso

 

Hősies önfeláldozással mentette a hó fogságába esett embereket hóekés terepjárójával Bochkor Gábor, a NeoFm reggeli műsora, a Bumeráng mikrofonmágusa, aki élő adásban vált „hőssé”. Amerikának csak egy Superman jutott, nekünk itt van Unimogman!

Bochkor Gábor sokszínűsége megkérdőjlezhetetlen. Hol pilótaként szárnyal a magasban, hol népszerű zenekarokkal zenél. Egy régi vágya azonban csak most teljesedett be. Évek óta visszatérő álma, hogy egy hóekés terepjáró teherkocsival, azaz egy Unimoggal induljon útra és a hó fogságába került embereket szabadítsa ki. „Az elmúlt években az Unimog már egy állandóan visszatérő topik volt a Bumeráng-hallgatók között, olyannyira, hogy egy közülük Unimogman-nek nevezett el engem” – emlékszik vissza Bochkor. A képregényekbe illő hős most végre életre is kelhetett. A hóakadályokkal küzdő Bumeráng-hallgatók sorra küldték a segélykérő sms-eket, hogy Unimogman mentse ki őket, s a reggeli rádiózás műfajának megteremtője nem tétlenkedett, a hős „bőrébe” bújva indult útra, hogy segítsen a rászorultakon. Mindezt tette élő adásban, ezzel a hazai rádiótörténet egy újabb fejezetét színezte ki. A történet ezzel azonban nem ért véget, ígérete szerint, ha kell, újra útra kél, így ne csodálkozzon senki, ha egyszercsak Bockor Gábor, narancssárga ruhában - mellén egy „U” betűvel - suhan el mellett az utcán.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://friszabkalcsor.blog.hu/api/trackback/id/tr814083685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása