FríSzábKalcsör-presspresso

A presspresso egy kulturális virtuál-kávézó, benne a hírek egyenesen a feladótól, szabad felhasználásra.

Friss topikok

Linkblog

SoNaR On Air a Mappában

2012.09.24. 12:36 presspresso

Legújabb lemezének hanganyagát mutatja be a masszív, lüktető, filmzeneszerű, “instrumentális progresszív pop” zenét játszó SoNaR zenekar. Szeptember 27-én tehát kihagyhatatlan a Mappa klub.

Erőteljes lüktetés, feszes ritmusok, szállós gitártémák, szépen megkomponált zörejek – ezek jellemzik a SoNaR zenekar zenéjét, mely több stílusból táplálkozik. Hatással volt rájuk mind a kísérleti elektronika, mind a dallamos space rock, de a hiphop és a dub is egyaránt formálta muzsikájukat. A zenekar nemrég rukkolt elő legújbb, a sorban második nagylemezével, mely az elsőhöz képest, ami zeneileg összekötött számok folyamából állt, már önálló dalokat tartalmaz, melyek önmagukban is egy-egy történetet, érzést mesélnek el néhol lassan és komolyan, néhol tele élettel, energiával, légiességgel.  Az On Air című album a korábbi lebegést megtartva dinamikus, komplex dalokat tartalmaz. Zenei arculatát az agyat érő folyamatos ingerek jellemzik, a zene felpörög, majd lenyugszik állandó hatást gyakorolva az érzékekre. Szeptember 27-én a Mappában mindezt meg is tapasztalhatjuk a Ritmiklift felvezetésével.

 

A Trafó Kortárs Művészetek Háza és a Soundkitchen bemutatja:

Sonar live

Ritmiklift live

 

2012.09.27, 21 óra

Mappa Klub: Budapest, 8. ker. Liliom utca 41.

 

Belépő: 500 Ft

 

Soundkitchen: http://soundkitchen.hu/

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://friszabkalcsor.blog.hu/api/trackback/id/tr224799393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása