FríSzábKalcsör-presspresso

A presspresso egy kulturális virtuál-kávézó, benne a hírek egyenesen a feladótól, szabad felhasználásra.

Friss topikok

Linkblog

Balaton Fesztivál a Gellértben

2013.03.28. 14:38 presspresso

Április első hétvégéjén, 6-án és 7-én hamisítatlan Balaton-érzés lengi át a Gellért szálló összes termét. A Balatoni Fesztivál nyarat varázsol az eddig a hidegre sikeredett tavaszba a „magyar tenger” legjobb borászait, éttermeit és egyéb gasztronómiai kínálatát felsorakoztatva. A több mint félszáz kiállító közt bemutatkoznak továbbá a Balaton turisztikai nevezetességei, vendéglátóhelyei. Mindemellett lesz koncert, retro-disco, hekk, keszeg, lángos, fröccs, tombola és palacsinta.

A Balaton-érzést igyekszik most a Gellért szálló patinás falai közé varázsolni, meghívva Magyar tenger környékének legismertebb reprezentánsait, a gaszto, turiszika, vendéglátás, vizisport világából. Itt lesz ezen a hétvégén például a Balaton öt legnevesebb és legjobb étterme, így a Chateau Visz Gourmet Étterem, a Kistücsök Étterem, a Söptei Pincészet és Étterem, a Trattoria Chianti, a Kővirág Panzió és Étterem. Felsorakoznak a legjobb borászatok és egy komplett “kézműves ízek piaca” is várja majd az érdeklődőket. A strandbüféket a Gellért tölti meg balatoni fogásokkal, finomságokkal, s lesznek előadások - minden, ami Balaton – különféle témájú, de a régióhoz kapcsolódó érdekességekkel. Színesíti a programot Léber Barbara, a méltán elismert tervező divatbemutatója, álomszép modellekkel. S lesz zene is: Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar koncertje, sok-sok slágerrel. A program elmaradhatatlan része a balatoni nyarakat idéző retro-video-disco ugrálós és összeborulós dalokkal. Vasárnap családi programokkal, mozival folytatódik a fesztivál. A Balaton ízei Sunday brunch pedig korlátlan étel és italfogyasztással – 10 féle balatoni bor, sör, üdítő és ásványvíz – várja a vendégeket a régió finomságaival.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://friszabkalcsor.blog.hu/api/trackback/id/tr365177713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása