FríSzábKalcsör-presspresso

A presspresso egy kulturális virtuál-kávézó, benne a hírek egyenesen a feladótól, szabad felhasználásra.

Friss topikok

Linkblog

Prince visszajött a Szigetre

2011.08.11. 15:47 presspresso

 

 

A Sziget első fesztiválnapján, szerdán, Pulp volt a Nagyszínpadon, Motörhead a metálhelyszínen, de sokan a kisebb helyszínek kulturális csemegéit ízlelgették. Prince például az Európa Színpad fellépőjének, Ana Mourának a koncertjét nézte meg.

 A Sziget azért is egyedi folt a világ fesztiváltérképén, mert a nagy műfaji színpadok mellett számos olyan helyszín búvik meg a fák között, melyek a világ tán kevésbé populáris, de mindenképpen nagyon izgalmas produkcióit igyekszik csokorba gyűjteni. Ezt fedezte fel a nulladik nap sztárja, Prince, aki koncertje után másnap is kilátogatott a fesztiválra, hogy jó barátnőjét, a csodálatos hangú fado énekest, Ana Mourát megnézze a Sziget egyik új helyszínén, az Európa Színpadon.

 Érdemes tehát a nagyszínpadok mellett csemegézni az egyéb színpadok és sátrak műsorából. Szerdán például a már említett Európa Színpadon lép fel egy finn “intézmény”, korosztályának legsikeresebb zenésze, Ismo Alanko. Nem bánja meg, aki ellátogat a Nagy Utcaszínház helyszínre, ahol a német Pan.Optikum társulat produkcióját élvezhetjük.

Ugorjunk tehát fejest a Sziget programáradatába. www.sziget.hu/fesztivál - itt kell keresgetni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://friszabkalcsor.blog.hu/api/trackback/id/tr813146249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása