FríSzábKalcsör-presspresso

A presspresso egy kulturális virtuál-kávézó, benne a hírek egyenesen a feladótól, szabad felhasználásra.

Friss topikok

Linkblog

Bori bakeliten

2013.02.02. 10:14 presspresso

Egy 20 éve elhagyott hagyományt éleszt újjá Péterfy Bori zenekara. Legújabb lemezük, a Fehér éjszakák - a megszokott cd és mp3 formátum mellettbakeliten  is megjelent.

A magyar popzenét hordozó vinyl lemez (amelyet a szlengben főleg bakelitnek hívnak), legutoljára a 90-es évek első felében fordult elő lemezboltokban. A zenei sajtó által már felmagasztalt, visszatérő Péterfy Bori & Love Band-album, a Fehér éjszakák viszont azoknak is érdekes lehet, akiknek már vagy még nincs lemezjátszójuk, viszont szeretnének egy exkluzív, szép “tárgyat”. A különleges barna kartonpapírra, szitanyomással készült borító egy fehér színű hanglemezt takar, amely mellé jár még egy 16-oldalas képregény is, melyet Stark Attila grafikusművész rajzolt. Ezen kívül a vinyl lemez vásárlói - a kényelem kedvéért - megkapják a lemezt cd formátumban is.

 A különleges kiadványt a zenekar oldaláról utánvéttel is meg lehet rendelni (http://peterfybori.hu), és a budapesti lemezboltokban (Deep, Musicland), valamint néhány Alexandra könyvesboltban is lehet belőle vásárolni.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://friszabkalcsor.blog.hu/api/trackback/id/tr705058064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása