FríSzábKalcsör-presspresso

A presspresso egy kulturális virtuál-kávézó, benne a hírek egyenesen a feladótól, szabad felhasználásra.

Friss topikok

Linkblog

Körbezene, körbeklip

2013.02.12. 17:06 presspresso

SoNaR 360° Special

Újabb egyedi akcióval örvendezteti meg rajongóit a jövőbemutató hangszeres pop legüdítőbb hazai kíválósága, a SoNaR zenekar. Ezúttal a nézőtér közepéről zenélik körbe a teret, amiről egy körpanorámás dalfilm is készül. Mindez február 21-én, a Kuplungban.

Körbezene, körbeklippel – ilyen még nem nagyon volt a hazai pop-rock történelemben. Most lesz. Aki kíváncsi, részese is lehet az egyedi eseménynek. A SoNaR zenekar a közönség gyűrűjében állítja fel ez alkalommal a játszóterét és 360°-ban tolja az instrumentális popot. Mindezt megfejelve egy dalfilm felvétellel. De ez a klip sem lesz hagyományos: egy speciális, 360°-os, körpanorámás mozgóképet készítő kamera rögzíti majd a koncertet. A körbekoncert körbeklipje a világhálón lesz később - bármikor -látható, de az élő koncert csak egyszer, mégpedig február 21-én, a Kuplungban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://friszabkalcsor.blog.hu/api/trackback/id/tr125076934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása