FríSzábKalcsör-presspresso

A presspresso egy kulturális virtuál-kávézó, benne a hírek egyenesen a feladótól, szabad felhasználásra.

Friss topikok

Linkblog

Szünetel a Barabás Lőrinc Eklektric

2010.11.16. 13:36 presspresso



Közel öt év intenzív koncertezés és két nagylemez után a Barabás Lőrinc Eklektric határozatlan időre szünetelteti működését. Barabás Lőrinc trombitás-zenekarvezető más irányú zenei elképzelései miatt döntött úgy, hogy átmenetileg felfüggeszti sikeres projektjét. A zenekar tagjai természetesen továbbra is aktívak maradnak a hazai zenei életben, akár szólóban, akár más formációk tagjaiként. Emellett más felállásokban, formációkban továbbra is közreműködnek.

A csapat ezúton is köszöni rajongóinak az elmúlt évek során kapott szeretetet és
támogatást. A zenekar, a korszakváltást emlékezetessé téve, egy különleges háromállomásos turné keretein belül kíván elbúcsúzni tőlük, amelyen a Bin-Jip zenekar nyit előttük, az Eklektric koncertjei után pedig a nu-jazz szcéna leghíresebb alakja, Nicola Conte DJ-zik majd.


dec 3. Pécs PEC
dec 4. Budapest A38
dec 6. Szeged JATE 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://friszabkalcsor.blog.hu/api/trackback/id/tr222452315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása