FríSzábKalcsör-presspresso

A presspresso egy kulturális virtuál-kávézó, benne a hírek egyenesen a feladótól, szabad felhasználásra.

Friss topikok

Linkblog

Mosolyturnén az „istenek”

2011.10.07. 15:35 presspresso

  Egy óriási üvegkalitkában bukkannak fel a magyar rádiózás történetének újkori „istenei” az ország számos nagyvárosában az elkövetkező napokban. A leghallgatottabb hazai reggeli rádióműsor, a Bumeráng sztárjai már nem csak hangemberek: mindenki láthatja is, amit reggelente eddig csak hallhattunk. A mosolyturné korábbi állomásai Győr, Székesfehérvár, Keszthely, Pécs és Baja után október 10-től, naponta egy-egy újabb városban, Miskolcon, Debrecenben, Békéscsabán és Kecskeméten ütik fel a fejüket rádiós kedvenceink. A turné Budapesten zárul, október 14-én.

 Élőben hallani egy rádióműsort ma már nem nagy varázslat, de élőben látni – ez az igazi! A NeoFm reggeli őrületét, a Bumerángot most az ország nagyvárosaiban lehet testközelben élvezni, s nem csak a fürdőszobában vagy a konyhában, mosakodás vagy reggelizés közben, de a hazai nagyvárosok fontosabb csomópontjain. Senki ne csodálkozzon tehát, ha reggelente munkába, iskolába menet egyszer csak azt látja, hogy Bocsi, Lali király vagy Voga processzor ott üldögélnek egy „akváriumban” és szórják a poénokat. A NeoFm „istenei” olykor kiszállnak az átlátszó médiatoronyból és „megfoghatóvá” válnak mindenki számára. S aki nem tud ott lenni, a www.bumerang.hu oldalon élő közvetítésen keresztül követheti az eseményeket.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://friszabkalcsor.blog.hu/api/trackback/id/tr113285557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása