FríSzábKalcsör-presspresso

A presspresso egy kulturális virtuál-kávézó, benne a hírek egyenesen a feladótól, szabad felhasználásra.

Friss topikok

Linkblog

Balázs és Bocsi egy autóban

2011.11.11. 14:03 presspresso

 Száznegyvennel száguldott a Bumeráng                    

 

A világ leghosszabb és legnehezebb terepraliversenyét modellezték le hazai terepviszonyok között a Bumeráng hallgatóinak füle hallatára. Szalay Balázs sebességmegszállott, Bochkor Gábor mikrofonvirtuóz és egy szerencsés Bumeráng-  hallgató egy inárcsi tesztpályán futtatta meg azt az autót, mellyel Szalayék kb. ötven nap múlva vágnak neki Dél-Amerikának. ... és  egyszercsak megjelent Várkonyi Andrea is.


Mar del Platából indulva Argentínán, Chilén keresztül a perui Limában érnek célba a 2012-es Dakar-rali résztvevői, a 170 autós közt a magyar Szalay Balázsékkal, akik 2 év kihagyás után vágnak neki újra a távnak. A dél-amerikai megpróbáltatások előtt azonban egy inárcsi tesztpályán pörgették fel a versenyautót, ez alkalommal a NeoFm reggeli poénáradata, a Bumeráng hallgatói előtt, élő adásban. Szalay Balázs, tapasztalt Dakar-pilóta nem csak Bocsival futott egy tesztkört, de egy szerencsés kiválasztott Bumeráng-hallgató is ott lehetett a versenyautóban. Ákos, a szerencsés, akit egy korábbi adásban sorsoltak ki erre a próba-futamra, nem is sejtette, mi vár rá. Amellett, hogy első terepraliját izgulta végig, bemikrofonozva, több mint kétmillió fül előtt kellett átélnie élete legizgalmasabb pillanatait. Ákos egy bónuszkört is kapott, de ezúttal Bochkor Gábor ült a volánnál, aki megmutatta, hogy a repülés mellett ez a sport sem teljesen idegen neki. De ekkor jött a meglepetés: a terepen megjelent Bocsi párja, Várkonyi Andrea, aki rutinos versenyzőként a mikrofonmágust izzasztotta meg e jeles futamon, hiszen ez volt Szalayék autójának utolsó menete a Dakar előtt.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://friszabkalcsor.blog.hu/api/trackback/id/tr453370739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása