FríSzábKalcsör-presspresso

A presspresso egy kulturális virtuál-kávézó, benne a hírek egyenesen a feladótól, szabad felhasználásra.

Friss topikok

Linkblog

Az év zenei tesztje a NeoFM-en

2012.03.14. 12:44 presspresso

 

Az év legnagyobb élő zenei tesztjét hajtja végre a NeoFM március 16-án, pénteken, amikor is a hallgatók választják ki, mely dalokat szeretnék többet hallani kedvenc rádiójukon. A NeoFM  az egyetlen rádióllomás, ahol a hallgatók alakíthatják ki a csatorna zenei arculatát.

Több mint egymillió szavazat érkezett a NeoFM korábbi zenei tesztjére, mely alapján a csatorna elmúlt évi zenei válogatása alakult ki. Most az elkövetkező év zenei felhozatalának összeállításában kérik a rádió munkatársai a hallgatók segítségét. “Mi, az ország egyetlen rádiójaként, valóban úgy igyekszünk összeállítnai a zenei kínálatot, hogy az a hallgatóink ízlését tükrözze” – mondta Kalácska Gábor, a NeoFM programigazgatója, aki elmondta, hogy ez a tengerentúlon és európa számos országában azonban teljesen bevett gyakorlat.

Március 16-án este 8 órától tehát beindul az év legnagyobb élő zenei tesztje, a tavalyi év nagy felfedezettje, Vastag  Csaba vezetésével. A közönség pedig a napilapokban megtalálható vagy a rádió weboldalán letölthető tesztlapokon, vagy akár a www.neofm.hu oldalon az Élő zene teszt menüpont alatt található táblázatban az adás alatt élőben is szavazhat az elhangzott zeneszámokra. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://friszabkalcsor.blog.hu/api/trackback/id/tr124316296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása