FríSzábKalcsör-presspresso

A presspresso egy kulturális virtuál-kávézó, benne a hírek egyenesen a feladótól, szabad felhasználásra.

Friss topikok

Linkblog

Íz- és időutazás Szilveszterkor a Gellértben

2013.12.25. 08:15 presspresso

Régi idők táncdalfesztiváljainak hangulatát idézi Szilveszterkor a Gellért szálló. Az elmaradhatatlan kulináris kalandozások mellett Kovács Kati, a Korda-Balázs házaspár, a Dolly Roll, Csepregi Éve és az Irigy Hónaljmirigy teszi teljessé az estét.

 

Ne várjunk holnapig! Táncoljunk át 2014-be a Gellért Szilveszteri Táncdalfesztiválján! 2013 Szilveszterén régi idők felejthetetlen énekeseivel és parádés esztrádműsorral szórakoztatja vendégeit a Danubius Hotel Gellért, egy kulináris meglepetéseket nyújtó vacsora mellett. Az este 7-kor kezdődő vacsorára érkezőket Lajsz András koktélkirály fogadja, a malacsültről pedig Lázár chef gondoskodik majd. A vacsora után este 10-tól hajnalig video-disco valamint a lobby színpadán Kovács Kati, a Korda György és Balázs Klári, a Dolly Roll, Csepregi Éve valamint az Irigy Hónaljmirigy táncoltatja át a vendégeket az újévbe. Természetesen lesz az elmaradhatatlan tombola és a hagyományos újévi étkek sem maradhatnak le az asztalról.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://friszabkalcsor.blog.hu/api/trackback/id/tr835707842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása